Laden...
 

Pop-Up Sproeier Sleutel - Aqua Logic

Sleutel voor Pop-Up sproeier

  • Met deze sleutel wordt de pop-up sproeier naar wens ingesteld. 
  • Aan de bovenzijde van de pop-up zijn drie openingen. De langwerpige opening heeft de vorm van één kant van het sleuteltje. Wanneer deze kant van de sleutel in de opening gestoken wordt en de sleutel een kwart slag gedraaid wordt, kan de stijgbuis van de pop-up sproeier omhoog getrokken wordt. De veer zorgt voor weerstand. Deze kan met de andere hand tegen gehouden worden. 
  • Op de kop van de stijgbuis zit een opening voor de nozzle. Wanneer een nozzle is uitgezocht, kan deze hier ingedrukt worden(bij de aanschaf van een nieuwe pop-up sproeier zit nozzle 5 hier al standaard in). 
  • De metalen kant van het sleuteltje kan gebruikt worden om de schroef, die in de opening te zien is, in en uit te draaien. Wanneer een nozzle geplaatst of verwisseld moet worden, dient de schroef helemaal uitgedraaid te worden. Wanneer de juiste nozzle is geplaatst, zorgt het in- en uitdraaien van deze schroef voor het bereik van de waterstraal. 
  • De opening waar een min en een plus bij staat is bedoeld om met de plastic kant van de sleutel de graden in te stellen van de sproeizone. De ingestelde sproeirichting kan gecontroleerd worden door de stijgbuis eruit te trekken, tegen te houden en vervolgens rustig aan de kop van de stijgbuis te draaien.

1.50