Laden...
 

Fiberon Horizon Ipé

Fiberon Horizon Ipé
Composiet Vlonderplanken

Kopmaat: 2.4 x 13.6 cm
Lengtematen: 366, 488 cm


Vlakke massieve plank te
bevestigen met Cobra-Clips

 

Horizon met PermaTech

Géén vlekken, geen problemen. Op de fiberon® Horizon met de PermaTech technologie is een garantie van 25 jaar van toepassing.(lees verder). 


 

Waarom Fiberon?

Fiberon® Decking is een massieve terrasplank gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 50% esdoornvezels en 50% Polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m2 in de VS al ruimschoots heeft bewezen. (lees verder). 

Nog even de voordelen:

  • 20 jaar fabrieksgarantie op alle fiberon® producten
  • 25 jaar garantie op vlekken en kleurvervaging
  • Kleurvast en onderhoudsarm
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Massief en splintervrije planken
  • Kantplank en plint leverbaar

Plaatsingsadvies Fiberon Decking


Niet dat u die nodig heeft overigens. Met minimaal onderhoud, dat wil zeggen af en toe schoonmaken met water en zeep, bereikt u een prachtig en langdurig resultaat zonder krassen en vlekken. De kern van de Horizon terrasplank wordt ommanteld door een sterke laag van niet organisch materiaal, geproduceerd volgens de PermaTech technologie. Deze innovatie zorgt voor een buitenlaag die buitengewoon bestendig is tegen vlekken, verkleuring, verrotting, schimmels. De kern is massief en voorkomt dat insecten zich in uw terrasplank begeven, wat vaak wel het geval is bij holle composiet planken..


Er worden enkel hoogwaardige grondstoffen en materialen gebruikt om een duurzaam en kleurvast product te garanderen. Dankzij het lage tanninegehalte in esdoorn ten opzichte van andere houtsoorten en relatief lage aandeel hout, is fiberon® Decking minder gevoelig voor verkleuringen. Daarnaast is PEHD een kunststof die de kleurpigmenten lang vasthoudt. Door het massieve karakter, bieden alle fiberon® terrasplanken vele voordelen ten opzichte van hol-kamer terrasplanken. Nauwelijks uitzetting van planken en daarvoor eenvoudige montage. Geen eindkappen of eindprofielen nodig. Daarnaast zullen mieren en ander ongedierte zich niet in de terrasplank begeven.

Een stabiel product zonder beperkingen en zorgen Het massieve fiberon® profiel zorgt voor een stabiele terrasplank, die op verschillende wijzen kan worden bevestigd. Met fiberon® kunt u uw terras vrij vorm geven. De fiberon® terrasplank kan immers op iedere gewenste wijze (rond) gezaagd worden. Daarbij komt dat beide zijden van de fiberon® terrasplank identiek zijn en dus tweezijdig gebruikt kan worden.

 

54.72