Laden...
 

Tuintegels

Lek Tuinmaterialen heeft verschillende tuintegels in het assortiment. Lees hieronder een korte beschrijving over onze tuintegels alvorens u een keuze maakt.

Gecoate Tegels:

Gecoate terrastegels zijn betontegels met een vuil en vochtwerende coating. Op de meeste van deze tuintegels zit een garantie van maarliefst 10 jaar!

Metten Stein+Design:

Met geen enkel ander materiaal zijn zo veel verschillende vloerontwerpen mogelijk als met betonsteen. Door de keuze van grondstoffen en kleurpigmenten en met verfijnde technologieën kan bijna elk idee in steen worden omgezet. Deze vrijheid qua vormgeving houdt ons al decennialang bezig. Bij u zal het net zo zijn. Beleef het zelf...

Natuursteen:

Natuursteen tegels geven uw tuin en terras een natuurlijke en authentieke uitstraling. Er zijn vele verschillende soorten natuursteen zoals de bekende namen zoals Chinees Hardsteen (Spotted Blue), Leistein (Laos Slate) en bijvoorbeeld de graniettegels. Daarnaast leveren wij ook marmer, kwartsiet en hoogwaardig basalt.

Betontegels:

Onder deze selectie vindt u allerlei tuintegels vervaardigd uit beton. Een aantal van deze tegels worden vervaardig met uitgewassen split waardoor zij kleurvaster zijn. Wij leveren betontegels van Marlux / Xtirio en MBI (met de voormalige Holcim Gardencollection).

Schellevis:

De typische Schellevis kleuren geel, grijs, antraciet, roodbruin en carbon vormen op ieder terras, patio of oprit een stijlvol accent en versterken het natuurlijke sfeerbeeld van de sierbetontegels. Van modern tot rustiek, van landelijk tot klassiek, Schellevis sierbeton past in ieder decor.

Geosteen:

GeoSteen staat voor een kwaliteitsproduct van MBI de Steenmeesters. Moderne tegels uitgevoerd met een kleurvaste toplaag en voorzien van Protection Plus beschermlaag . De tegels zijn maatvast en gemakkelijk in onderhoud.