Laden...
 

Uitgelekt zomer 2017

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 38
Juli 2016
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Hooverconcepts-zonnezeilen-voor-horeca-terras-en-tuin

Vakantie periode Lek TiuinmaterialenTijdens de bouwvak zijn we zoals gewoonlijk, doorlopend geopend. Elke werkdag van 7.00 tot 17.30 en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Een aantal van onze leveranciers is beperkt geopend of gedeeltelijk gesloten waardoor voor sommige producten langere levertijden gelden. Houd hier alstublieft rekening mee en bestel tijdig. Wij wensen u alvast een prettige vakantie

Geoceramica_stalenboekOmdat het fraaie product Geoceramica wel wat aandacht verdient en soms ook uitleg nodig heeft is er voor de echte professional een handig sampleboek beschikbaar. Perfect geschikt voor ondersteunig van het verkoopgesprek bij de particulier, zonder te hoeven zeulen met zware tegels. Vrijblijvend aan te vragen en gratis thuis geleverd. klik

Geoceramica_sampleboek

Geoceramica-MBiHet beste van twee werelden
MBI introduceerde een jaar geleden Geoceramica een Nederlandse innovatie van `keramiek op beton` Dit nieuwe sierbestratings concept verbindt het beste van twee werelden. De esthetische en gebruiksvoordelen van keramiek en de functionaliteit van beton. Het succes van Geoceramica is ongekend en de productkwaliteit meer dan bewezen. De beloning met de prestigieuze Red Dot Design Award is een kroon op het werk van MBI.

 Red-dot-design

De kracht van het ontwerp
Het geheim van het succes zit in de technische productie-innovatie van het verbindingscomponent Aquaferm, waarmee de keramische toplaag onlosmakelijk wordt verbonden met de speciale drainerende laag Stabikorn, is uniek. De tegel vormt één geheel en heeft daardoor ideale eigenschappen. Naasr dat systeem de aanlegkosten van keramiek met 50% veminderd, zijn er geheel nieuwe toepassingsmogelijkheden denkbaar. Hiermee is voor het een duurzaam alternatief beschikbaar ten opzichte van natuursteen in winkelcentra en andere publieke gelegenheden. Meer informatie over MBI, Geoceramica of de Red Dot Design Award 2017 vind u hier.

 

Nieuw bij LekHoover Concepts
We hebben recent weer een nieuw merk aan ons uitgebreide assortiment mogen toevoegen. Wij zijn van mening dat Hoover Concepts een sterke aanvulling zal zijn als leverancier. Door de unieke combinatie van 3D visualisaties en hoogwaardige kwaliteit kunnen zij als geen ander het perfecte 3D Zonnezeil of schaduwdoek leveren. De kers op de taart van elke luxe tuin of buitenruimte.

 HooverConcepts-zonnezeilen-voor-professionele-markt

3D zonnezeilen worden op maat geproduceerd meer informatie vind u hier!

Modulaire Aluminium Bloembakken
Stonebase levert sinds kort onder de term "exclusive deco en light products" een uitgebreid assortiment exclusieve design bloembakken en verlichting. Deze nieuwe series worden geleverd in cortenstaal of poedercoating in de kleuren wit, taupé en antraciet. De bloembakken zijn modulair samen te stellen, kijk hier voor meer informatie.

Stonebase_aluminium_bloembakken

Vintage Tuinscherm
Felixwood brengt "oude" tuinschermen op de markt. Onder de namen Vintage 50, 55 en 60 worden 3 hardhouten schermen geintroduceerd. Een nieuw fris product met een knipoog naar vervlogen tijden. Zie de webshop voor meer informatie.

 Hardhouten tuinscherm met vintage rustieke uitstraling


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Of kan je geen genoeg krijgen van tuin nieuwtjes en inspiratie volg ons dan op social-media

Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +