Laden...
 

Uitgelekt zomer 2016

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 35
Juli 2016
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Fiberon Vlonderterras

Vakantie periode Lek TiuinmaterialenTijdens de bouwvakvakantie zijn wij, zoals u van ons gewend bent, doorlopend geopend. Elke werkdag staan wij voor u klaar van 07.30 tot 17.30 en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Een aantal van onze leveranciers is beperkt geopend of gedeeltelijk gesloten waardoor er levertijden kunnen ontstaan. Houd hier alstublieft rekening mee.

 Wij wensen u alvast een prettige vakantie.

BBq actie Marlux Lek Tiuinmaterialen
Een gratis BergHOFF BBQ cadeau bij aankoop van 20m² Marlux designtegels 

Lek Tuinmaterialen Marlux BBQ actie flyer

Lek_to_the_future_banner
Dat Lek Tuinmaterialen een website/webshop en een Facebook pagina heeft, is natuurlijk algemeen bekend. Maar dat we tegenwoordig ook al actief zijn op Twitter, Instagram en Pinterest klinkt als science fiction.
Ik zou zeggen, come see the future.

Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

 

Nieuw bij LekLuxxout
We hebben weer een nieuw merk aan onze collectie mogen toevoegen. De firma Luxxout is specialist in terrasoverkappingen en terrasschermen. 

Luxxout_lektuinmaterialen

U vind verschillende fraaie modellen in de webshop.

Carpetstones
CarpetStones is een uniek bestratingssysteem met de uitstraling van natuursteenbestrating. Het gepatenteerde systeem van voorgevormde elementen van 120x40x4 cm is bovendien zeer eenvoudig te leggen.

Carpet_Stones_lektuinmaterialen

Hydroblob
Met die heerlijke Nederlandse zomer is water-management misschien een idee. Hydroblob® is een eenvoudige oplossing die zorgt dat het regenwater over de volledige lengte van het terras en oprit snel wordt opgenomen. Dankzij de infiltratieblokken wordt het overtollige water gebufferd en in de bodem geïnfiltreerd.

Hydroblob

Nu ook te krijgen in onze webshop.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.