Laden...
 

Uitgelekt voorjaar 2017

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 37
Maart 2017
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Leklogo

PrijslijstAls het nog niet geheel duidelijk was, Lek Tuinmaterialen heeft iets te vieren. En niet zomaar iets, maar een 25-jarig jubileum. Zelfs na 25 jaar werken wij nog elke dag vol enthousiasme en proberen jullie keer op keer nog beter van dienst te zijn. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen de afgelopen jaren en hopen dit nog lang vol te mogen houden.

Vakantie periode Lek TiuinmaterialenWegens enorm succes en de gestegen vraag naar keramische tegels met onderbouw breiden wij onze collectie voor 2017 uit met verschillende soorten, kleuren en maten.

De MBI GeoCeramica serie wordt uitgebreid naar meer dan 40 kleuren. Waarvan een aantal ook verkrijgbaar wordt in de maat 30x60x4 cm. En de voor de oprit geschikte serie 2Drive (dikte 6 cm.) is in 3 tinten leverbaar.

VT-Wonen voegt een aantal nieuwe kleuren toe aan de prachtige Duostone collectie. Binnenkort zijn deze leverbaar en ook te bezichtigen in onze showtuin.

MO-B introduceert rond april/mei een nieuwe collectie keramische tegels met onderbouw. Deze start eerst voorzichtig met een 5-tal tegelsmaar uitbreiding wordt spoedig verwacht. De Duracer tegels zijn opgebouwd uit een onderlaag van 3 cm. en een keramische tegel van 1 cm. 

* Eenvoudig te verwerken
* Vlek- en zuurbestendig
* Eenvoudig schoon te maken
* Hoge stroefheid ook bij regen
* Kleurvast, Slijtvast en Krasbestendig

Of nog gemakkelijker bekijk de volgende video.

Geoceramica keramische tegels

 

 

Metten Stein concept designVanaf 1 maart geldt onze nieuwe prijslijst. Deze wordt dit jaar uitsluitend nog digitaal verstrekt. U kunt natuurlijk altijd voor uzelf een afdruk maken zodat u ook nog over een geprinte versie kunt beschikken. Mocht u de prijslijst nog niet hebben ontvangen dan kunt u een exemplaar aanvragen door een mail te sturen naar administratie@lektuinmaterialen.nl

Fiberon Vlonderterras

ArtiFence_Glazen_Terrsascherm

Nieuw in het assortiment voor 2017 zijn Artifence glazen terrasschemen. Met deze hoogwaardige glazen omheining kunt u gemakkelijk maar ook stijlvol uw tuin, dakterras of horeca terras afscheiden. Met de transparante uitvoering houdt u volledige zicht op de omgeving maar geniet u wel van de windkerende werking en voor meer privacy is de gematteerde versie van deze unieke glazen tuinschutting te gebruiken. Beide zijn onderhoudsarm en bovendien te voorzien van ingebouwde Led-verlichting. Glas biedt in uw huis een gevoel van geborgenheid, veiligheid en waarom dan ook niet dit gevoel in uw tuin?

Fiberon VlonderterrasDe In-lite armaturen LIV, Wedge, Blink en Ace komen binnenkort ook in de kleur wit en het populaire Cor-Ten staal. Naast de komst van deze nieuwe kleuren wordt ook de Dark collectie uitgebreid met twee producten:

CUBID DARK en LIV WALL DARK. 

 De White en Dark collecties zijn per 1 maart op voorraad en de Corten collectie volgt eind maart. Met deze nieuwe trendy kleuren is het nog eenvoudiger om het geheel op elkaar af te stemmen.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Of kan je geen genoeg krijgen van tuin nieuwtjes en inspiratie volg ons dan op social-media

Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +