Laden...
 

Uitgelekt voorjaar 2016

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 30
Maart 2016
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Blokhutten op Lek Tuinmaterialen Showterrrein

Vanaf maandag 21 maart is onze nieuwe prijslijst beschikbaar. U kunt het geprinte exemplaar afhalen maar de meeste klanten van ons maken gebruik van de digitale prijslijst. Indien u deze wilt downloaden, laat het ons even weten via de mail zodat we u de link kunnen sturen.


De nieuwe brochure van In-Lite is uit en af te halen in de showroom. Ook bij In-Lite hebben ze deze winter niet stil gezeten. Zij introduceren voor 2016 een fantastisch nieuw product, de ACE. Een complete serie wand- en staande armaturen voor de professionele gebruiker. De lampen zijn inmiddels bij ons te zien in de In-Lite display, de showtuin en natuurlijk onze webshop.

 

Door de groeiende vraag bij ons naar de houtsoort Lariks/Douglas kunnen we u, vanaf dit seizoen, een groot assortiment palen, planken, schermen en veranda’s aanbieden. Veelal in zowel geschaafde als fijnbezaagde uitvoering. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Martijn de Jonge is onze nieuwe collega bij Lek Tuinmaterialen. Hij zal van heden part-time het
Lek team versterken en de website en social-media beheren. Hij volgt inmiddels oud collega Michael Slof op. We wensen Martijn en Michael veel succes met hun nieuwe functies
.

 

Wellicht is het voor velen in onze branche een heerlijke extra vrije dag maar u en uw klanten kunnen ook 2e paasdag bij ons terecht. We zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur! de kofffie en paashaasjes staan klaar.

Voor het nieuwe tuinseizoen 2016 hebben we ons assortiment weer uit kunnen breiden met een groot aantal interessante artikelen. Zo is de collectie keramiek nog completer door de toevoeging van de GeoCeramica. Een perfete combinatie van een betontegel en keramiek.

De VT-wonen collectie kent een aantal nieuwe kleuren en maten en bovendien hebben we een groot deel van de keramische tegels uit de Michel Oprey collectie in prijs kunnen verlagen. Genoeg redenen om in 2016 voor keramisch te gaan! 

Nieuwe showborden michel oprey

Nu het tuinseizoen is gestart zijn we achter de schermen volop bezig geweest om ook de showtuin weer te verfrissen. Zo vindt u nieuwe presentaties van de keramische tegels, de Fiberon vlonders met Protect-Tect plus structuur en de schitterende nieuwe blokhut modellen van GrandCasa, Trendhout, Interflex en Pext. 


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.