Laden...
 

Uitgelekt najaar 2016

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 36
September 2016
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Aanbieding Trendhout Kapschuren en buitenverblijven

Korting kapschuren en buitenverblijven trendhout

In de maanden oktober en november 2016 krijgt u 15% korting op alle Trendhout Kapschuren en Buitenverblijven. Klik hier voor de geldende voorwaarden en hier voor verschillende modellen. Ook live bij Lek Tuinmaterialen te bezichtigen.   

Vakantie periode Lek Tiuinmaterialen 

Sinds de introductie eerder dit jaar is de innovatieve Geoceramica tegel van MBI flink aan de weg aan het timmeren. De combinatie van een hoogwaardige keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. Maar wat zijn nu eigenlijk die onderscheidende eigenschappen van dit nieuwe top product. 

* Vlek- en zuurbestendig
* Eenvoudig schoon te maken
* Minder snel groene (gladde) aanslag
* Hoge stroefheid ook bij regen
* Kleurvast en Krasbestendig
* Slijtvaste keramische toplaag
* Bestend tegen hitte en vorst
* Tegels zijn altijd maatvast
* Perfecte voegen door afstandhouders

Of nog gemakkelijker bekijk de volgende video.

Geoceramica keramische tegels

Ter promotie en ondersteuning is er sinds kort nieuw beeldmateriaal beschikbaar om te downloaden of online te bekijken in de nieuwe digitale brochureMaar natuurlijk is de gehele collectie het beste te bezichten bij Lek Tuinmaterialen.

 

Metten Stein concept design

Een van de meest opmerkelijke kwaliteiten van betoncomposiet is de grote verscheidenheid in verschijningsvormen. Het staat garant voor nagenoeg onbegrensde creativiteit in vorm, kleur en oppervlak. Het is duurzaam, bestendig en tijdloos.

Metten Stein Concept designConceptDesign staat voor exclusief maatwerk, het vertalen van een vormgevingsidee naar een eindproduct in vele mogelijke verschijningsvormen. Slijpen, polijsten, zuren, stralen, maatvoering, alles naar persoonlijke wens met luxe en uniek eindresultaat. Informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Fiberon Vlonderterras

Lek Tuinmaterialen is al jaren dealer van Fiberon composiet vlonderplanken. Fiberon® wordt algemeen beschouwd als dé beste composiet terrasplank en heeft meerdere internationale awards gewonnen. Het wordt vervaardigd uit 50% esdoornvezels en 50% Polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). Een formule die zich na 10 jaar en 1 miljoen m² in de VS al ruimschoots heeft bewezen.

      Fiberon composiet terrasplanken

Recentelijk is het assortiment uitgebreid met een aantal warme luxueuze kleuren. Kijk op de website informatie en inspiratie.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Of kan je geen genoeg krijgen van tuin nieuwtjes, volg ons dan op social-media

Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +