Laden...
 

Uitgelekt zomer 2018

Wordt deze uitgelekt niet juist weergegeven? Dan kunt u deze hier openen in uw internetbrowser.
Nieuwsbrief
Nummer 40
Juni 2018
Lek Tuinmaterialen B.V
Harsweg 26, 2461, EZ  Ter Aar
www.lektuinmaterialen.nl
Hooverconcepts-zonnezeilen-voor-horeca-terras-en-tuin

vakantie1Tijdens de bouwvak zijn we zoals gewoonlijk, doorlopend geopend. Elke werkdag van 07:30 tot 17:30 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Een aantal van onze leveranciers is beperkt geopend of gedeeltelijk gesloten waardoor voor sommige producten langere levertijden gelden. Houd hier alstublieft rekening mee en bestel tijdig. Wij wensen u alvast een prettige vakantie.

hardhoutprijsHelaas zijn we genoodzaakt om de prijzen van het constructie hardhout tussentijds te verhogen. U heeft al een correctie op de prijslijst ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn laat het weten via administratie@lektuinmaterialen.nl

 PrivacyZoals inmiddels bij iedereen bekend is er een aantal regels gewijzigd omtrent internet privacy. Daarom bieden we een ieder hier de optie om eenvoudig uit te schrijven.

Hoveniersavond2Het lijkt alweer even geleden maar we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde hoveniersavond. Geïnteresseerde hoveniers en stratenmakers, zijn uitvoerig geïnformeerd en geïnspireerd door de verschillende vertegenwoordigers. Na veel informatie te hebben genuttigd over noviteiten voor tuinseizoen 2018, was er natuurlijk gelegenheid om gezellig een hapje en een drankje te nuttigen en onderling ervaringen met collega’s uit te wisselen. Wij hebben het met veel plezier georganiseerd en danken u voor een gezellige avond.

Nieuw bij LekWe hebben recent weer een uniek product aan ons uitgebreide assortiment mogen toevoegen en zijn van mening dat Milboard van Alterwood een aanvulling zal zijn op ons al sterke composiet assortiment. De unieke composiet vlonderplanken (solum vloeren) maken ons composiet assortiment nog completer. De vlonderdelen zijn in meerdere kleuren en texturen leverbaar en nu te bezichtigen in onze showtuinen.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.

Of kan je geen genoeg krijgen van tuin nieuwtjes en inspiratie volg ons dan op social-media

Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +