Laden...
 

Uitgelekt

Datum toevoeging: 24-05-2017 Nieuw! Modulaire Bloembakken en Tuinverlichting

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout
Modulaire bloembakken met stijlvolle verlichtingsarmaturen
Stone base is gespecialiseerd in de verkoop van een uitgebreid assortiment duurzame en hoogwaardige outdoor producten, als natuursteen, keramiek, straatbaksteen en verlichting. Door onderverdeling in verschillende divisies, creëert Stone base een optimaal product en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt.

Onder de term “exclusive deco en light products” levert Stone base een uitgebreid assortiment exclusieve design bloembakken en verlichting. Deze nieuwe series worden geleverd in hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. Deze producten zijn vervaardigd uit verzinkt staal. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn deze series toepasbaar in vele project doeleinden zoals o.a. hotels, restaurants etc. Met de ‘modulaire bloembakken’ en ‘solid light’ series creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op
Modulaire bloembakken

Samengesteld volgens een doordacht concept. Hierdoor makkelijk toepasbaar doordat ze op een eenvoudige manier modulair kunnen worden opgebouwd. U kunt zelf de lengte en breedte maat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen.

Naar de folder »

Solid light

De Solid serie is een exclusieve verlichtingslijn uitgevoerd in dezelfde materiaal als de modulaire bloembakken. Namelijk in cortenstaal en poedercoat versies in de kleuren wit, antraciet en taupe. Te verkrijgen in zowel 12 als 24 volt.

Naar de folder »Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.