Laden...
 

Uitgelekt

Datum toevoeging: 06-09-2018 Wateroverlast? Hydroblob afwatering

DE OPLOSSING VOOR ECOLOGISCH WATERMANAGEMENT

Wateroverlast door hevige regenval komt steeds vaker voor. Ergert u zich ook zo aan die plassen in de tuin, op het terras of op uw op- en afrit? Probeer dan Gardenlux Hydroblob®. Deze eenvoudige doe-het–zelf oplossing zorgt dat regen-water over de volledige lengte van uw terras en oprit snel wordt opgenomen. Dankzij de infiltratieblokken wordt het overtollige water gebufferd en in de bodem geïnfiltreerd. Nu ook te krijgen in onze webshop.

Datum toevoeging: 25-01-2018 GeoProArte Sensationele Sierbestrating

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout

MBI GeoProArte®, de volgende sensatie in sierbestrating

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag. De collecties GeoSteen® en GeoCeramica® behoeven geen nadere toelichting! Vanaf voorjaar 2018 komt daar een nieuwe variant bij: GeoProArte®, een betonnen drager voorzien van een digitale toplaag  

GeoProArte® is een oersterke betonnen tuintegel voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag. Nieuwe techniek stelt ons in staat om de schoonheid van natuursteen, hout en andere materialen op een betontegel te evenaren. GeoProArte® wordt weer een trendsetter

Voordelen GeoProArte®

De naam zegt eigenlijk al voldoende, bij deze collectie draait het om design en superieure kwaliteit. Protection Plus factor 90 is onovertroffen beschermlaag. Het mooie design is perfect beschermd tegen alle weersomstandigheden en kan tegen een stootje. Door deze superieure beschermlaag is het terras ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Vloeistoffen, vetten of zuren maken geen kans. 

De digitale toplaag bindt zich prachtig met de betonnen textuur. Het is geen beton, het is geen keramiek… het is bijna kunst! 

Deze nieuwe collectie bestaat uit vier series; stones, naturals, wood en industrials. De designs, hoogwaardige kwalitatieve eigenschappen gecombineerd met een gunstige prijs maakt deze serie uniek.


Bent u benieuwd naar de GeoProArte Serie ? Neem contact met ons op


Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

 
Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl

Datum toevoeging: 07-09-2017 Sterk Staaltje Tuin Gereedschap van Polet

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout

Polet Professioneel Gereedschap

Polet professioneel tuin gereedschap

Polet tuin gereedschap voor de professional

Polet Quality Tools is inmiddels al meer dan 150 jaar de weg aan het timmeren. Met een zeer uigebreid assortiment voor tuin, bouw en industrie heeft Polet voor elke klus een juiste gereedschap in huis. Ook voor alle tuin liefhebbers, van amateur doe-het-zelver tot de doorgewinterde tuin professional, is Polet het aangewezen merk voor top kwaliteit gereedschap. Kwaliteitsgereedschap maakt het werk aangenamer en het resultaat beter.  

Lek Tuinmaterialen zal deze onmisbare tuin gereedschappen vanaf september 2017 in het assortiment opnemen. Een kleine voorraad zal op loactie gehouden worden, overige artikelen kunnen zeer snel op bestelling geleverd worden.

De meeste gereedschappen met steel kunnen geleverd wordn met houten steel, hol fiber (3x sterker dan hout) of kern fiber (5 x sterker dan hout) vol fiber (10 x sterker dan hout).

Voor sterk staaltje verkoop techniek, kunt u het onderstaande filmpje bekijken.

Bent u benieuwd naar alle producten van Polet? Neem contact met ons op


Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

 
Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl

Datum toevoeging: 29-06-2017 Actie (Uitlopende) Fiberon vlonderplanken

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout

Actie (uitlopende) Fiberon Composiet Vlonderplanken 


Fiberon composiet terrasplanken
Fiberon Horizon Ipe 

Restpartij ca. 8m2 in één koop. Voor meer
informatie of gelijk bestellen. klik

Fiberon_Actieplanken_eucalyptus
Fiberon Exotics Eucalyptus 

Restpartij wegens uitlopende kleur,
ca. 4,5m2 in één koop.  Voor meer
informatie of gelijk bestellen. klik


Fiberon terrasplank korting
Fiberon Horizon Tudor Brown 

Restpartij wegens uitlopende kleur,
ca. 8m2 in één koop. Voor meer
informatie of gelijk bestellen. klik. 

Fiberon Composiet grijs
Fiberon Extreme  Aspen-Grey 

Restpartij ca. 9,7m2 in één koop. Voor meer informatie of gelijk bestellen. klik. Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

 
Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl

Datum toevoeging: 08-06-2017 Nieuw! Hoover Concepts Professionele Zonwering

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout

Hoover Concepts Professionele Zonwering

Buiten Zonwering en schaduwzeil van HooverConcepts

HOOVER CONCEPTS 

Hoover Concepts® is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Hiermee creëren wij waardevolle leefplekken. Lekker buiten en toch ‘binnen’. Langer genieten van uw terras. Op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. Dat maakt het leven toch veel aangenamer!

Naast luifels, carports, terras overdekkingen, overkapte ingangen, overkappingen bij horecagelegenheden, kuuroorden, hotels en andere openbare gelegenheden tot aan schuilplaatsen op golfbaan en begraafplaatsen toe, creëren wij een overkapte plek, waar het goed toeven is. Het hele jaar door, zowel zakelijk of privé.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op
 
Professionele Schaduwdoeken voor Horeca en particulier
Design, Duurzaamheid en Durf 

zijn kernwaarden waarmee Hoover Concepts uw verwachtingen en wensen omzet in een speciaal gemaakte zeiloverkapping. Alle gespannen zeil-  overkappingen van Hoover Concepts® zijn een lust voor het oog. Ze voldoen aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als schaduwdoek of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk.


Naar video presentatie »

Moderne Zonwering voor Horeca stormvast en weersbestendig
3D Ontwerp 

Vraag naar uw persoonlijke oplossing. Wij nemen u in een 3D animatie mee naar de mogelijkheden op uw eigen plek. Daarmee krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe de overkapping er bij u uit gaat zien en welk schaduwpatroon deze voor u zal bieden. Voor meer informatie neem contact op of maak direct, geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.


Naar contactformulier »Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

 
Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl

Datum toevoeging: 24-05-2017 Nieuw! Modulaire Bloembakken en Tuinverlichting

*|MC:SUBJECT|*

Lek Tuinmaterialen voor sierbestrating. blokhutten en tuinhout
Modulaire bloembakken met stijlvolle verlichtingsarmaturen
Stone base is gespecialiseerd in de verkoop van een uitgebreid assortiment duurzame en hoogwaardige outdoor producten, als natuursteen, keramiek, straatbaksteen en verlichting. Door onderverdeling in verschillende divisies, creëert Stone base een optimaal product en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt.

Onder de term “exclusive deco en light products” levert Stone base een uitgebreid assortiment exclusieve design bloembakken en verlichting. Deze nieuwe series worden geleverd in hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. Deze producten zijn vervaardigd uit verzinkt staal. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn deze series toepasbaar in vele project doeleinden zoals o.a. hotels, restaurants etc. Met de ‘modulaire bloembakken’ en ‘solid light’ series creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op
Modulaire bloembakken

Samengesteld volgens een doordacht concept. Hierdoor makkelijk toepasbaar doordat ze op een eenvoudige manier modulair kunnen worden opgebouwd. U kunt zelf de lengte en breedte maat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen.

Naar de folder »

Solid light

De Solid serie is een exclusieve verlichtingslijn uitgevoerd in dezelfde materiaal als de modulaire bloembakken. Namelijk in cortenstaal en poedercoat versies in de kleuren wit, antraciet en taupe. Te verkrijgen in zowel 12 als 24 volt.

Naar de folder »Facebook Lek Tuinmaterialen Lek Tuinmaterialen Piinterest Lek Tuinmaterialen instagram Lek Tuinmaterialen twitter Lek Tuinmaterialen Youtube Lek Tuinmaterialen Google +

Lek Tuinmaterialen | Harsweg 26 Ter Aar | T 0172 502185 | www.lektuinmaterialen.nl


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.