Laden...
 

*|MC:SUBJECT|*


Eenvoudig te leggen Keramiek 

Eenvoudig te leggen Keramische terrastegel houtlook

Easy Ceramics

Eenvoudig te leggen keramische tegels die door zowel de professional als amateur goed te verwerken zijn zonder extra voorbereiding of torenhoge kosten. Lek Tuinmaterialen heeft een speciale selectie gemaakt van de beste keramische tegels van verschillende fabrikanten die allemaal één ding gemeen hebben. Ze zijn gemakkelijk en zonder speciale voorbereiding te verwerken. Easy Ceramics hebben de luxe uitstraling van keramiek maar zijn eenvoudig te leggen als beton. Zo heeft u een hoogwaardig keramisch terras in een handomdraai.

Voor overige Keramische Tegels kunt u hier kijken.

Opbouw geoceramica

Hybride Keramische tegels

Om de keramische tegel stabiel en sterk genoeg te maken voor ons Nederlandse klimaat en bodemgestel hebben verschillende fabrikanten een systeem ontwikkeld waarbij een keramische tegel onlosmakelijk gehecht worden aan een onderlaag van beton of gaskeramiek. Hierdoor heeft de tegel een totale dikte van 4 cm. Ideaal voor verwerking op een standaard ondergrond. 

Eenvoudig te leggen keramische tegels
Full Body Keramiek

Solid Ceramics zijn keramische tegels van 3 cm. Door deze dikte voldoen ze aan de minimale eisen voor standaard verwerking. De tegels zijn volledig massief keramiek. Uitermate sterk en geschikt voor tuin of (dak)terras.