Laden...
 

Professionele zonnezeil voor Horeca en particulier

 

 


Hoover Concepts Your Outdoor ID
|3D Zonnezeilen & Schaduwdoeken

Hoover Concepts® is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zonnezeilen en schaduwdoeken.
Hiermee creëren wij waardevolle leefplekken. Lekker buiten en toch ‘binnen’. Langer genieten van uw terras. Op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. 

Hoover concepts creeert een overkapte plek, waar het goed toeven is. Het hele jaar door van de tuin genieten onder luxe zonnezeilen en schaduwdoeken. Maar ook voor de professionele markt levert Hoover Concepts o.a. luifels, terrasoverkappingen en zonwering aan horecagelegenheden, hotels, spa's enz.


 

 

Professionele Schaduwdoeken voor Horeca en particulier
Design, Duurzaamheid en Durf 

zijn kernwaarden waarmee Hoover Concepts uw verwachtingen en wensen omzet in een speciaal gemaakte zeiloverkapping. Alle gespannen zeil-  overkappingen van Hoover Concepts® zijn een lust voor het oog. Ze voldoen aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als schaduwdoek of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk.


Naar video presentatie »

Moderne Zonwering voor Horeca stormvast en weersbestendig
3D Ontwerp 

Vraag naar uw persoonlijke oplossing. Wij nemen u in een 3D animatie mee naar de mogelijkheden op uw eigen plek. Daarmee krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe de overkapping er bij u uit gaat zien en welk schaduwpatroon deze voor u zal bieden. Voor meer informatie neem contact op of maak direct, geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.


Naar contactformulier »

 

 

 

Geen produkten in deze categorie